Fien tekent! #laterblog2

http://villabota.be/redactie/artikel/fien-tekent

Vorige week vond in Gent de tentoonstelling “Ape(t)rots. Eén jaar Fien tekent.” plaats. Te laat dus om hier nog snel wat reclame voor te maken. MAAR … zeker nièt te laat om jullie voor te stellen aan deze talentvolle jongedame uit Brugge, Fien Cools. Een eigenzinnige madam om in de gaten te houden!

Het gaat Fien voor de wind. Vorig jaar ontwierp ze al het Cactus-t-Shirt, en werd zo als winnares van de ontwerpwedstrijd van Cactus Muziekcentrum en Rex Sirou verkozen. Dit jaar werd ze zelfs geselecteerd om deel te nemen aan een echte expo. Fien mocht live een strandcabientje versieren met haar eigen cartoon op Cabin Art 2014. Hoe cool is dat?! (Je kunt Fien haar cabientje, en dat van enkele anderen, nog tot 15 september gaan bewonderen in Sint-Idesbald). En vorig weekend was er dan haar eigen tentoonstelling waarmee ze één jaar Fien tekent. viert. Een mens zou voor minder content zijn!

Op onze Mixcloud kan je horen waar de goedlachse Fien vooral mee bezig is, en wat ze in haar werkjes wil reflecteren. Herbeluister de reportage van Elisabeth Callens op onderstaande link: www.mixcloud.com/CURIOCITE/fien-tekent.

Ben je na het beluisteren van de reportage nieuwsgierig geworden naar Fien haar werk (du-uuuuh!!)? Surf dan naar haar Facebookpagina: www.facebook.com/fientekent, en word onmiddellijk gelukkig bij het bekijken van haar heerlijke cartoons.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s